تاریخ انتشار : جمعه 16 آگوست 2019 - 21:34
351 بازدید
کد خبر : 1307

پیام مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان به مناسبت ورود آزادگان به میهن

پیام مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان به مناسبت ورود آزادگان به میهن

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان با صدور پیامی سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی را تبریک گفت .

زاگرس خبر-مهندس قباد ناصری در این پیام که توسط پایگاه اطلاع رسانی شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان منتشر شده است آورده است : ۲۶ مرداد ۱۳۶۹ یکی از روزهای ماندگار و ثبت شده در تقویم افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی و تاریخ ایران زمین است . روزی که پرستوهای بال شکسته و محبوس در قفس رژیم منحوس و متجاوز بعث عراق از یوغ اسارت رها شدند و عاشقانه بال گشودند و به میهن اسلامی بازگشتند .

 

وی می افزاید : چه باشکوه و خاطره انگیز بود آن زمان . خیابان ها و کوچه های منتهی به منازل آزادگان چراغانی و آذین بندی شده  و عطر عود و دود اسپند فضای خیابان ها و کوچه ها  را پر کرده بود و صدای شادی مردم خوشحال از بازگشت غرور آمیز سربازان رشیدشان در همه جا به گوش می رسید . با گذشت نزدیک به ۳۰ سال از آن روزگار ، هنوز هم به یاد آوردن این واقعه ، اشک شوق را بر گونه ها جاری می سازد . خوب است به یاد بیاوریم و شکر کنیم داشته های امروزمان را . عزت ، سربلندی ، استقلال ، خودباوری ، غرور ، دانش علمی ، توان نظامی و هر آنچه که امروز موجب سربلندی نام ایران زمین است برکتی است که امام خمینی (ره) با انقلاب و قیامش علیه ظلم به ما هدیه داد و مرهون و مدیون خون شهداء و رشادت ایثارگران و همین آزادگان سرافرازی است که امروز سالگشت ورود سرافرازانه شان به میهن است .

 

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان در خاتمه پیام خود می افزاید : این مناسبت را گرامی داشته و به محضر تمامی هموطنانم تبریک و تهنیت عرض نموده و برای تمامی آزادگان ، سرافرازی و سربلندی و سلامتی را از خداوند متعال مسئلت دارم .

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.