دوئل جدید تارتار و قلعهنویی؛ اینبار برای حفظ رکورد

پایگاه خبری و تحلیلی زاگرس خبر: تار تار و قلعه نویی که تیم هایشان در ۸هفته ابتدایی باختی متحول نشده اند در تلاشند به روندخوب خود ادامه دهند.
🔸با گذشت ۸ هفته از رقابت های لیگ برتر نوزدهم تنها دو تیم باقی ماندهاند که هیچ شکستی را در فصل جاری تجربه نکردهاند. سپاهان اصفهان و نفت مسجدسلیمان دو تیمی هستند که در جدول رده بندی جلوی تعداد باخت هایشان عدد صفر ثبت شده تا حالا به دنبال حفظ این رکورد باشند.
🔸نکته قابل توجه درباره سپاهان و نفت مسجدسلیمان این است که هدایت این دو تیم را امیر قلعه نویی و مهدی تارتار بر عهده دارند. دو مربی ای که بعد از دیدار تیم هایشان در هفته چهارم لیگ برتر با هم درگیری رسانه ای پیدا کردند. در آن مقطع قلعه نویی اعتقاد داشت تیم تارتار با فوتبال ناجوانمردانه توانسته سپاهان را متوقف کند و تارتار نیز پاسخ او را داد و از تاکتیک تیمش دفاع کرد.
🔸حالا با گذشت ۸ هفته از لیگ برتر تارتار و قلعه نویی تنها مربیان بدون شکست لیگ برتر محسوب می شوند و در هفته نهم رقابت جالبی برای حفظ رکورد نباختن خود دارند.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.






ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰