پلمپ ۱۵۱ واحد صنفی متخلف در مسجدسلیمان
به گزارش زاگرس خبر سرهنگ “علی حسینی” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری ما اظهارداشت: در راستای اجرای دستورالعمل های بهداشتی برای مقابله با انتشار ویروس کرونا، ماموران پلیس امنیت عمومی این فرماندهی با هماهنگی مقام قضائی و همراهی نماینده صنعت و معدن شهرستان از تعداد بیش از ۷۰۰ واحد صنفی طی سه روز گذشته بازدید کردند.
این مقام انتظامی بیان داشت: در اجرای این طرح به ۲۱۰ واحد صنفی مطابق دستورالعمل های ستاد ملی مبارزه با کرونا اخطار و از فعالیت ۱۵۱ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی نیز جلوگیری و پلمب شدند.
فرمانده انتظامی مسجدسلیمان در پایان از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف صنفی از جمله عدم رعایت بهداشت یا احتکار اقلام بهداشتی و درمانی، موضوع را سریعاً به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰