برگزاری جلسه فوق العاده قرارگاه کنترل بیماری کرونا شهرستان مسجدسلیمان
به گزارش زاگرس خبر ؛ظهر امروز(یکشنبه)با حضور فرماندار مسجدسلیمان جلسه قرارگاه کنترل بیماری کرونا این شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد.
فرماندار مسجدسلیمان در این جلسه گفت:با اعلام ستاد کرونا استان خوزستان کلیه محدودیت ها از ۲۰ آبان تشدید خواهد شد و مشاغل غیرضرور تا ساعت ۱۸ می توانند به فعالیت خود ادامه دهند اما مدارس و مراکز آموزشی همچنان تا ۲۰ آذر ماه تعطیل خواهند بود و این به منزله تعطیلی کادر اداری دانشگاه ها نیست و فقط آموزش حضوری تعطیل خواهد بود.
وی ادامه داد:از چند مدت گذشته تاکنون محدویت های جدی در بحث تعطیلی مشاغل غیرضرور اعمال شد و در این خصوص از صبر و تحمل بازاریان و همچنین همکاری کلیه ادارات همچون شهرداری،صمت،تعزیرات،نیروی انتظامی،سپاه،شبکه بهداشت و درمان،هوانیروز عزیز تشکر میکنم.
پاکدل افزود:مراسمات فاتح خوانی همچنان با محدودیت های جدی برگزار خواهد شد و نصب هرگونه پلاکارد اطلاع رسانی ممنوع است و روزانه توسط شهرداری شهرستان جمع آوری خواهند شد.
رئیس قرارگاه کنترل بیماری کرونا شهرستان مسجدسلیمان در پایان عنوان کرد:چاپ هرگونه بنر مراسمات فاتح خوانی ممنوع است و افراد متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهند شد،ادارات مختلف شهرستان نسبت به گندزدایی ادارات خود بصورت مستمر اقدام کنند و فاصله گذاری اجتماعی را مدنظر داشته باشند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰